Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkun Kalkunfilet med skinn

KalkunKalkunfilet med skinn

Stykningsdeler av kalkun skjæres fra ekstra store kalkuner. En hel kalkunfilet veier ca. 1500 g, men ofte blir den delt i to og solgt som kalkunfilet på 750 g.

Denne kan deles opp i

Kalkunfilet med skinn

Kalkunfilet med skinn er godt egnet for helsteking. Fyll gjerne hakkede urter, farse eller annen type stuffing under skinnet. Kalkunfilet omsettes fersk.

Tilberedning

Brunes i stekepanne og stekes i ovn i ca. 2 timer på 125 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

65 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kalkunfilet per person.

Alternativ råvare

Kalkunfilet uten skinn.


Kalkunfilet med skinn kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer

  • Farsert kalkunfilet
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     
  • Slik griller du store stykker
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Aktuelle artikler

  • Ribbe - klassisk julemat

    Hvordan beregne mat til mange?

  • Chataubriand med bernaise og pommes frites

    Slik steker du filet og hele stykker


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB12 30.03.2025 18:26:43 handleliste stengt