Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkun Kalkunfilet uten skinn

KalkunKalkunfilet uten skinn

Kalkunfilet uten skinn veier ofte ca. 1500 g, men blir ofte delt i to og solgt som 750 g kalkunfilet.  Kalkunfilet er svært magert, og inneholder kun 5,2 % fett.

Denne kan deles opp i

Kalkunfilet

Kalkunfilet uten skinn egner seg særlig godt til å skjæres ut som snitsler, biffer, terninger eller strimlet kalkunkjøtt.

Tilberedning

Brunes i stekepanne og stekes i ovn i ca. 1 time på 125 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

65 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kalkunfilet uten skinn per person.

Alternativ råvare

Kalkunfilet med skinn eller kalkunfilet i skiver.


Kalkunfilet uten skinn kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer

  • Farsert kalkunfilet
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     
  • Slik griller du store stykker
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     
  • Slik velger du sunt kjøtt
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Aktuelle artikler

  • Chataubriand med bernaise og pommes frites

    Slik steker du filet og hele stykker

  • Kalkunbiff

    ABC i kalkunfilet

  • Hvordan grille kyllingfilet

    Grilltider, metoder og temperaturer


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB15 30.04.2025 15:37:51 handleliste stengt