Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Kyllingfilet

KyllingKyllingfilet

Kyllingfilet er brystkjøttet på kylling uten skinn og ben. 

Denne kan deles opp i

Kyllingfilet

Kyllingfilet er svært mørt, og trenger kort tilberedningstid. Kyllingfilet kan stekes i panne, i ovn eller på grillen. I tillegg kan den gjerne trekkes i buljong.

Tilberedning

Kyllingfilet stekes i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstekes deretter på lav varme under lokk i 4 minutter.

Kyllingfilet kan også trekkes i vann med buljong i ca. 15 minutter på 90-95 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

68 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kyllingfilet per person.

Alternative råvarer

Kyllingfilet med skinn eller kyllingbryst


Kyllingfilet kan deles opp i


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmler

  • Slik velger du sunt kjøtt
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Aktuelle artikler

  • Appelsinkokt kyllingfilet med lun squashsalat og ingefærdressing

    Kjekt om kylling

  • Jente spiser lunsj

    Sunn middag for én?

  • Storfe biffer

    Valg av magert kjøtt

  • Gjør maten sunnere jpg

    De beste kostholdsrådene


Flere aktuelle filmer

  • Slik griller du små stykker
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Kyllingburger 3a

    Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB14 28.03.2025 10:11:54 handleliste stengt