Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Kyllingfilet i strimler

KyllingKyllingfilet i strimler

Kyllingfilet i strimler er ypperlig til sunne og raske middager, og kan brukes både i wok, supper, salater og gryter.

Kyllingfilet i strimler

Tilberedning

Stek kyllingstrimlene raskt i en panne til de er gjennomstekt.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kyllingfilet i strimler per person.

Alternative råvarer

Resnkåret svinekjøtt i strimler eller biffstrimler.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer

  • Slik velger du sunt kjøtt
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Aktuelle artikler

  • Wok med svinekjøtt

    Wok

  • Storfe biffer

    Valg av magert kjøtt

  • Thaigryte med svinekjøtt 4

    Fire ukers hverdagsmeny

  • Jente spiser lunsj

    Sunn middag for én?


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Kyllingburger 3a

    Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB15 30.03.2025 09:41:18 handleliste stengt