Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Kyllingfilet i strimler

KyllingKyllingfilet i strimler

Kyllingfilet i strimler er ypperlig til sunne og raske middager, og kan brukes både i wok, supper, salater og gryter.

Kyllingfilet i strimler

Tilberedning

Stek kyllingstrimlene raskt i en panne til de er gjennomstekt.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kyllingfilet i strimler per person.

Alternative råvarer

Resnkåret svinekjøtt i strimler eller biffstrimler.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Wok

  • Valg av magert kjøtt

  • Kyllingfilet til travel hverdag

  • Fire ukers hverdagsmeny

  • Grill er ikke bare grilling

  • Sunn middag for én?


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 11:34:20