Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Lårfilet

KyllingLårfilet

Kylling lårfilet er overlår uten ben. 

Kylling lårfilet

Lårfilet kan stekes i panne, i ovn eller på grillen, og kan i tillegg brukes i gryteretter. Av lårfileten kan man også lage revet kylling som er supert i streetfood-retter.

Tilberedning

Grill lårfilet først et par minutter på direkte varme, og deretter ca. 5 minutter på indirekte varme. Lårfiletene kan også legges på et bakepapirkledd stekebrett og stekes i ovn på 160 °C i 12-15 minutter. Lårfileten kan også skjæres i terninger som tres på grillspyd. Beregn ca. 6 minutters grilltid.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

72 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g lårfilet per person.

Alternative råvarer

Kyllingfilet


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Chili, ingefær og koriander

    Råvarer til Thailandsk matlaging

  • Wrap med revet kylling

    Tøff og trendy gatemat

  • IMG_0289.JPG

    Fra hånd til munn


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Kyllingburger 3a

    Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.13132, server:MP-PRD-WEB11 19.02.2025 04:40:12 handleliste stengt