Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Vinge

KyllingVinge

Vingen på kyllingen består av tre deler som er vingeklubbe, kyllingvinge og vingespiss. 

Denne kan deles opp i

Kalkun vinge

I en del andre land selger de hele kyllinger med vingene på, men her i landet skjærer man vekk de to ytterste delene på vingen før kyllingen sendes ut i butikk. 

Du kan finne kyllingvinger med spiss i butikkene, men mest vanlig er det nok helt klart med kyllingvinger uten spiss.


Vinge kan deles opp i

Aktuelle filmer

  • Slik griller du små stykker
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Aktuelle artikler

  • Oppdeling av hel kylling

    Hvordan dele opp en kylling

  • Slipestål/knivstål

    Slik sliper du knivene


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Kyllingburger 3a

    Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.13132, server:MP-PRD-WEB13 20.02.2025 16:51:04 handleliste stengt