Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Kjøttdeig av lam

LamKjøttdeig av lam

Kjøttdeig av lam finner du i butikkene stort sett bare i lammesesongen. Kjøttdeigen kalles også lammedeig eller kvernet lammekjøtt.

Kjøttdeig av lam

Kjøttdeig av lam kan i prinsippet brukes på samme måte som kjøttdeig. Lammekjøttdeig er blant annet uunnværlig i moussaka og greske kjøttboller.

Tilberedning

Kjøttdeig av lam tilberedes på ulike måter etter hvilken rett man lager.

Beregning per person

Hvor mye lammekjøttdeig man beregner per person vil variere med hvilke retter man lager. 


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Kjøttdeig

    Hvordan steke kjøttdeig?

  • Klassisk lammestek trinn 1

    Krydder til lam

  • Karbonadedeig vs. kjøttdeig

    Kjøttfarser og kjøttdeiger


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB12 26.03.2025 12:53:04 handleliste stengt