Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Lammebryst med nakke

LamLammebryst med nakke

Lammebryst med nakke brukes til fårikålkjøtt. Man kan også bruke kjøttet til frikassé og gryteretter.

Denne kan deles opp i

Lammebryst med nakke

Tilberedning

Kjøttet regnes som kokekjøtt og må trekke i 1,5 – 2 timer til kjøttet er så mørt at det slipper bena.

Beregning per person

Til fårikål bør du beregne 250-350 g kjøtt med ben per person til fårikål og frikassé. Til gryteretter bør du beregne 200 g benfritt kjøtt per person.


Lammebryst med nakke kan deles opp i

Slik velger du kjøtt til koking
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:00
00:00
 

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Høstens lammegryte

    Koke- og grytekjøtt

  • Langtidsstekt lammelår

    Sauekjøtt er smakfullt og godt

Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB11 30.03.2025 22:00:04 handleliste stengt