Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Lammebryst med nakke

LamLammebryst med nakke

Lammebryst med nakke brukes til fårikålkjøtt. Man kan også bruke kjøttet til frikassé og gryteretter.

Denne kan deles opp i

Lammebryst med nakke

Tilberedning

Kjøttet regnes som kokekjøtt og må trekke i 1,5 – 2 timer til kjøttet er så mørt at det slipper bena.

Beregning per person

Til fårikål bør du beregne 250-350 g kjøtt med ben per person til fårikål og frikassé. Til gryteretter bør du beregne 200 g benfritt kjøtt per person.


Lammebryst med nakke kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Best med bein

  • Sauekjøtt er smakfullt og godt

Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB11 22.12.2024 04:00:00