Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Lammekoteletter

LamLammekoteletter

Lammekoteletter er lammerygg skåret i skiver. De kan være enten enkle eller doble.

Doble og enkle lammekoteletter

Lammekoteletter smaker spesielt godt i lammesesongen om høsten, men kan like gjerne legges på grillen om sommeren. Lammekoteletter har mye smak, og kan lett kombineres med mange andre gode smaker.

Tilberedning

Lammekoteletter brunes først raskt på hver side i en stekepanne på sterk varme, og etterstekes deretter på svak varme ca. 2 minutter.

Beregning per person

Beregn 200-300 g lammekoteletter per person.


Slik steker du lammekoteletter
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:00
00:00
 

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Lapskaus med kjøttdeig

    Hektisk hverdag?

  • Hvordan grille kyllingfilet

    Grilltider, metoder og temperaturer


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB14 14.04.2025 18:32:17 handleliste stengt