Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Lam slagside

LamLam slagside

Lam slagside, eller rulleskinn, som den også kalles, brukes til å lage lammerull som er et av julens tradisjonelle julepålegg.

Lam slagside

Tilberedning

Legg på ekstra kjøtt og krydder på slagsiden og rull kjøttet fast sammen. Fest med tannstikkere eller lignende og sy rullen med bomullstråd. La rullen ligge i kjøleskapet et døgn, pakk den inn i et klede og la den trekke i usaltet vann i ca. 1 time og 30 minutter.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Hjemmelaget julepålegg


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 11:53:49