Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyr Margben

ReinsdyrMargben

Margben er bein fra låret. Margben brukes i kokte retter, og margen regnes som en delikatesse i samisk matlaging.

Reinsdyr margbein

Tilberedning

La margben koke sammen med kjøtt de siste 15-20 minuttene av koketiden.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Høstens lammegryte

    Koke- og grytekjøtt


Nyttige artikler

  • Reinsdyrfilet med stekt sopp og småløk

    Tilbehør til vilt

  • Hjortestek med fløtegratinerte poteter

    Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Surret reinsdyrstek råvarebilde

    Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 30.03.2025 20:56:40 handleliste stengt