Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyr Entrecôte

ReinsdyrEntrecôte

Entrecôte er den fremste delen av kamstykket. Kjøttet er mørt og har fin fettfordeling som gjør det saftig og velsmakende. Entrecôte av rein kan både helstekes som filet eller skjæres i 2 cm tykke skiver til biffer.

Reinsdyr entrecôte 

Tilberedning

Brun først reinsdyr entrecôte i en stekepanne, og stek den deretter i ovn på 125 °C til den har ønsket kjernetemperatur.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 53 °C
Medium stekt: 55 - 60 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g entrecôte per person.

Alternative råvarer

Reinsdyr ytrefilet, mørbrad eller flatbiff.


Aktuelle filmer

  • Slik steker du hel entrecôte
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Disse oppskriftene kan også lages med entrecôte


Aktuelle artikler

  • Ølbraiserte lammeskanker

    Vin til vilt og lam

  • Reinsdyrbiff med kremet soppstuing 3e

    Valg av reinsdyrkjøtt

  • Svein Jæger Hansen

    Rein på menyen


Nyttige artikler

  • Reinsdyrfilet med stekt sopp og småløk

    Tilbehør til vilt

  • Hjortestek med fløtegratinerte poteter

    Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Surret reinsdyrstek råvarebilde

    Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB15 26.04.2025 06:43:06 handleliste stengt