Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Bakknoke

StorfeBakknoke

Bakknoke består av kjøtt med mye bindevev, sener og ben. Knoken brukes til grytekjøtt, kjøttdeig og kraftben. 

Storfe bakknoke


Aktuelle oppskrifter



Aktuelle artikler

  • Ferskt kjøtt og suppe med løksaus

    Alt du kan lage med kokekjøtt

  • Lapskaus

    Koking av kjøtt

  • Høstens lammegryte

    Koke- og grytekjøtt

  • Elggulasj

    Varmende supper


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB14 30.03.2025 18:55:18 handleliste stengt