Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Bogbiff

StorfeBogbiff

Forholdsvis nytt er at man skjærer ut bogbiff, som i motsetning til det andre kjøttet på bogen, er bogbiff svært mørt og godt egnet til biff. 

Storfe bogbiff

Bogbiff blir skåret ut fra innsiden og utsiden av bogbladet, og er en av de nye biffene sammen med flat iron filet og flat iron steak. Bogbiff er på høyde med ytrefilet både i mørhet og smak. Det er veldig godt egnet til carpaccio, men kan også graves eller stekes som biff.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

58 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g bogbiff per person.

Alternative råvarer

Flat iron steak.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Hvordan steke biff

  • Biff - en norsk klassiker

  • Hvordan oppnå den perfekte biffen?

  • Valg av magert kjøtt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 12:17:19