Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Entrecôte uten ben

StorfeEntrecôte uten ben

Entrecôte er den fremste delen av kamstykket. Kjøttet er mørt og har fin fettfordeling som gjør det saftig og velsmakende.

Denne kan deles opp i

Storfe entrecôte utside IKKE BRUK

Entrecôte

Entrecôte er ypperlig stekt hel både i ovn og på grillen, og selvfølgelig som biff. Biffer av entrecôte skjæres ca. 1,5 cm tykke.

Tilberedning

Hel entrecôte brunes først raskt i stekepanne, og stekes deretter i ovn på 125 °C.  1,5 kg stekes i 2,5 timer.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60 °C
Medium pluss: 65 °C
Gjennomstekt: 70 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g hel entrecôte per person.


Entrecôte uten ben kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter



Flere filmer

  • Slik griller du store stykker
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Aktuelle artikler

  • Chataubriand med bernaise og pommes frites

    Slik steker du filet og hele stykker

  • HELGRILLET ENTRECÔTE MED TILBEHØR

    3 retters på grillen

  • Grillet lammestek

    Bruk grillen som røykovn

  • Hjortestek med fløtegratinerte poteter

    Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB14 31.03.2025 07:05:20 handleliste stengt