Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Dragebiff

StorfeDragebiff

Dragebiffen sitter mellom ytrefileten og ryggbeinet. Dette er et veldig smakfullt og saftig kjøttstykke på grunn av at fettet er marmorert inn i kjøttet, og kan derfor minne noe om entrecôte.

Dragebiff

Tilberedning

Dragebiff stekes i panne eller på grillen med direkte varme, til kjøttsaft pipler ut på oversiden. Snu biffen og vent til det pipler, for medium stekt biff.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55-60 °C
Medium: 60-65 °C
Gjennomstekt: 70 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g dragebiff per person.


Aktuelle artikler

  • Hvordan oppnå den perfekte biffen?


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 22.12.2024 04:02:03