Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Ytrefilet i strimler

StorfeYtrefilet i strimler

Ytrefilet i strimler er et supert valg til sunne hverdagsmiddager som wok eller biffsalat. Biffstrimler kan også brukes til typisk helgekos, som fajitas, ferske vårruller eller pizza med biffstrimler. I tillegg kan man lage en god biffgryte eller biffsauté.

Storfe ytrefilet i strimler

Tilberedning

Stek biffstrimler i flere omganger i en varm stekepanne til kjøttsaft pipler ut. Da er biffstrimlene medium stekt.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g ytrefilet i biter per person.

Alternative råvarer

I stedet for biffstrimler eller –terninger av ytrefilet du du velge tilsvarende biter fra indrefilet, mørbrad, entrecôte, flatbiff eller flank steak.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Bifftaco

    Jenter, biff og jern

  • Wok med svinekjøtt

    Wok


Aktuelle filmer

  • Slik velger du sunt kjøtt
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB11 30.03.2025 22:19:42 handleliste stengt