Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Adduktor

StorfeAdduktor

Flatbiff er ikke flatbiff. Det møreste stykket av flatbiffen er den avlange biten, adduktor, som er ¼ av flatbiffen. Den kan deles fra i de naturlige hinnene som skiller adduktor og flatbiff. Adduktor kan skjæres i flotte biffer. 

Flatbiff er ikke flatbiff. Det møreste stykket av flatbiffen er den avlange biten, adduktor, som er ¼ av flatbiffen. Den kan deles fra i de naturlige hinnene som skiller adduktor og flatbiff. Adduktor kan skjæres i flotte biffer. 

Adduktor

Tilberedning

Stek biffer av adduktor på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffene medium stekt.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 68 °C
Gjennomstekt: 74 °C

Beregning per person

Beregn 200 g biff av adduktor per person.

Alternative råvarer

I stedet for biffer fra adduktor kan du velge biff av indrefilet, ytrefilet, entrecôte, mørbradbiff, flat iron steak eller flat iron filet.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Storfe biffer

    Valg av biff

  • Storfe biffer

    Biffkjøtt er det møreste kjøttet

  • Entrecôte i panne

    Hvordan steke biff

  • Hjortestek med fløtegratinerte poteter

    Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB12 30.03.2025 09:48:07 handleliste stengt