Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Flatbiff i strimler

StorfeFlatbiff i strimler

Flatbiff i strimler er ypperlig til sunne hverdagsretter som wok, supper med biffstrimler og biffsalat, i tillegg til gode gryter som ungarsk gulasj eller rødvinsgryte.

Storfe flatbiff i strimler

Tilberedning

Stek biffstrimler raskt i en varm stekepanne til kjøttsaft pipler ut. Da er biffstrimlene medium stekt. Ikke stek for mye kjøtt av gangen, men stek heller kjøttet i flere omganger. Til gryteretter kan gjerne kjøttet trekke i 30 minutter til det er godt og mørt.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g flatbiff i strimler per person.

Alternative råvarer

I stedet for flatbiff i strimler kan man bruke andre typer biffkjøtt i strimler, for eksempel strimlet entrecôte, ytrefilet eller indrefilet.


Aktuelle oppskrifter



Aktuelle artikler

  • Kjøttgryte

    Slik lager du gryterett

  • Storfe biffer

    Biffkjøtt er det møreste kjøttet

  • Wok med svinekjøtt

    Wok


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB15 30.03.2025 08:43:01 handleliste stengt