Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Flatbiff i strimler

StorfeFlatbiff i strimler

Flatbiff i strimler er ypperlig til sunne hverdagsretter som wok, supper med biffstrimler og biffsalat, i tillegg til gode gryter som ungarsk gulasj eller rødvinsgryte.

Storfe flatbiff i strimler

Tilberedning

Stek biffstrimler raskt i en varm stekepanne til kjøttsaft pipler ut. Da er biffstrimlene medium stekt. Ikke stek for mye kjøtt av gangen, men stek heller kjøttet i flere omganger. Til gryteretter kan gjerne kjøttet trekke i 30 minutter til det er godt og mørt.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g flatbiff i strimler per person.

Alternative råvarer

I stedet for flatbiff i strimler kan man bruke andre typer biffkjøtt i strimler, for eksempel strimlet entrecôte, ytrefilet eller indrefilet.


Aktuelle oppskrifter



Aktuelle artikler

  • Slik lager du gryterett

  • Biffkjøtt er det møreste kjøttet

  • Hverdag med biff på bordet

  • Wok


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 11:38:54