Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Roastbiff

StorfeRoastbiff

Roastbiff lages av mørt kjøtt fra flatbiff, mørbrad eller ytrefilet. Den er velegnet varm eller kald til middag, på koldtbord eller som pålegg.

Roastbiff av flatbiff

Tilberedning

Roastbiff brunes raskt i varm panne, og stekes deretter i ovn på 125 °C. 1,5 kg stekes i ca. 1 time

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

56 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g roastbiff per person.

Alternative råvarer

Bruk flatbiff, mørbrad eller ytrefilet.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle arikler

  • Klart for variasjoner

  • Koldtbord

  • Unge kvinner og jern

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Populær 17. mai-mat

  • Storfekjøtt: I butikken

  • Stek til fest!


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 22.12.2024 04:22:18