Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Produksjonskjøtt til pølser

StorfeProduksjonskjøtt til pølser

Produksjonskjøtt er kjøtt som ikke stykkes ut til biffer, steker eller koke- og grytekjøtt. Produksjonskjøtt til pølser er en sortering med 21 % fett.

Storfe produksjonskjøtt til pølser


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Trekking av pølser

    Trekking av pølser

  • Samletbilde pølser - ulike toppinger

    Tilbehør til pølsa



Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB11 31.03.2025 01:10:03 handleliste stengt