Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Produksjonskjøtt til kjøttdeig

StorfeProduksjonskjøtt til kjøttdeig

Produksjonskjøtt er kjøtt som ikke stykkes ut til biffer, steker eller koke- og grytekjøtt. Produksjonskjøtt til kjøttdeig er en sortering med 14 % fett.

Denne kan deles opp i

Produksjonskjøtt til kjøttdeig


Produksjonskjøtt til kjøttdeig kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Kjøttkaker av kjøttdeig uten tilsatt salt og vann

  • Hva er kjøttdeig?

  • Burger Bonanza!

  • Helgefavoritter med kjøttdeig


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 22.12.2024 03:55:25