Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Roastbiff

StorfeRoastbiff

Roastbiff lages av mørt kjøtt fra flatbiff, mørbrad eller ytrefilet. Den er velegnet varm eller kald til middag, på koldtbord eller som pålegg.

Roastbiff av flatbiff

Tilberedning

Roastbiff brunes raskt i varm panne, og stekes deretter i ovn på 125 °C. 1,5 kg stekes i ca. 1 time

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

56 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g roastbiff per person.

Alternative råvarer

Bruk flatbiff, mørbrad eller ytrefilet.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle arikler

  • Grillet lammestek med tilbehør

    Klart for variasjoner

  • Koldtbord til store anledninger

    Koldtbord

  • Urban dans 2

    Unge kvinner og jern

  • Bagel med brie og skinke

    Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Pavlova til 17. mai

    Populær 17. mai-mat

  • Biffstykke med hyssing

    Storfekjøtt: I butikken

  • Helstekt filet av storfe

    Stek til fest!


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13132, server:MP-PRD-WEB11 20.02.2025 16:27:18 handleliste stengt