Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Karbonadedeig

StorfeKarbonadedeig

Karbobonadedeig er grovmalt storfekjøtt som er skåret fritt for sener og fett, og er derfor  magert. Karbonadedeig kan inneholde opp til 6% fett.

Karbonadedeig

Tilberedning

Karbonadedeig er ypperlig til hjemmelagde karbonader og kjøttboller som ikke blir spedd med væske i noen særlig grad. Til kjøttkaker og andre kjøttretter hvor deigen skal spes bør man heller velge kjøttdeig.

Beregning per person

Beregning per person varierer med hvilke retter man lager med karbonadedeig.

Alternative råvarer

I stedet for karbonadedeig kan du bruke tradisjonell kjøttdeig, kjøttdeig av svin eller kyllingkjøttdeig.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Storfe deiger

    Velg riktig kjøttdeig

  • Magre kjøttdeiger

    Magre kjøttdeiger

  • Thaigryte med svinekjøtt 4

    Fire ukers hverdagsmeny

  • Koldtbord til store anledninger

    Koldtbord

  • Karbonadedeig vs. kjøttdeig

    Kjøttfarser og kjøttdeiger

  • Hjortestek med fløtegratinerte poteter

    Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB11 31.03.2025 06:07:11 handleliste stengt