Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Produksjonskjøtt til kjøttdeig

StorfeProduksjonskjøtt til kjøttdeig

Produksjonskjøtt er kjøtt som ikke stykkes ut til biffer, steker eller koke- og grytekjøtt. Produksjonskjøtt til kjøttdeig er en sortering med 14 % fett.

Denne kan deles opp i

Produksjonskjøtt til kjøttdeig


Produksjonskjøtt til kjøttdeig kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Hjemmelagde kjøttkaker

    Kjøttkaker av kjøttdeig uten tilsatt salt og vann

  • Storfe deiger

    Hva er kjøttdeig?

  • Hamburgere

    Burger Bonanza!


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13132, server:MP-PRD-WEB15 20.02.2025 16:44:04 handleliste stengt