Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Oksehale

StorfeOksehale

Oksehale er akkurat det navnet sier, nemlig halen fra storfe. 

Oksehale

Noen mener faktisk oksehalen er det beste på dyret. Den trenger lang koketid for å bli mør, men da blir til gjengjeld kjøttet fantastisk og kraften enda bedre. Du bør absolutt smake oksehalesuppe!

Tilberedning

Brun først oksehalene i en varm panne. La dem deretter trekke i vann/kraft i minst 4 timer til kjøttet lett lar seg løsne fra bena.

Beregning per person

Beregn 1 kg oksehale for oksehalesuppe til 4-5 personer.


Aktuelle oppskrifter


Slik koker du kjøtt
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:00
00:00
 

Aktuelle artikler

  • Høstens lammegryte

    Koke- og grytekjøtt

  • Råvarebilde norske grønnsaker og høyrygg

    Det franske kjøkkenets flaggskip


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB14 30.03.2025 22:05:36 handleliste stengt