Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Oksetunge

StorfeOksetunge

Oksetunge brukes saltet og kokt som pålegg eller til middag.

Oksetunge

Oksetunge selges som oftest lettsaltet og klar til koking. Det finnes også ferdig kokte oksetunger. Kokt oksetunge er et av våre klassiske julepålegg.

Tilberedning

La oksetunge trekke i vann i ca. 3 timer til kjøttet er mørt og det er mulig å trekke av skinnet på tungen. Gjør dette mens tungen fortsatt er varm. La tungen avkjøle i kraften.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer

  • Slik koker du kjøtt
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Aktuelle artikler

  • Bagel med brie og skinke

    Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Ribbesylte 3d

    Hjemmelaget julepålegg

  • Koking av kjøtt

    Koking og trekking


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 30.03.2025 18:32:37 handleliste stengt