Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig

StorfeProduksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig

Produksjonskjøtt er kjøtt som ikke stykkes ut til biffer, steker eller koke- og grytekjøtt. Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig er en mager sortering med 5 % fett.

Denne kan deles opp i

Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig


Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig kan deles opp i


Aktuelle artikler

  • Storfe deiger

    Velg riktig kjøttdeig

  • Koldtbord til store anledninger

    Koldtbord

  • skolestart Matpakker

    Matpakketips

  • Bagel med brie og skinke

    Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Nudelsuppe på glass

    7 sunne matpakketips

  • Hjortestek med fløtegratinerte poteter

    Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB14 31.03.2025 06:39:55 handleliste stengt