Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Produksjonskjøtt til pålegg

SvinProduksjonskjøtt til pålegg

Produksjonskjøtt til pålegg er en kjøttsortering med 6 % fett som brukes til å lage magert kjøttpålegg, som for eksempel kokt skinke.

Produksjonskjøtt av svin til pålegg


Aktuelle artikler

  • Bagel med brie og skinke

    Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Nudelsuppe på glass

    7 sunne matpakketips

  • Nøkkelhullet

    Se etter Nøkkelhullet



Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB11 31.03.2025 01:18:19 handleliste stengt