Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Filetkoteletter

SvinFiletkoteletter

Filetkoteletter er svinekoteletter uten ben.

Filetkoteletter

Tilberedning

Krydre skivene av ytrefilet og stek dem ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på svak varme et par minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 70 °C
Gjennomstekt: 76 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g filetkoteletter per person.

Alternative råvarer

I stedet for filetkoteletter kan man bruke vanlige koteletter, svin ytrefilet i skiver eller svin flatbiff i skiver.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Koteletter med vri

  • Koteletter til raske og smakfulle middager

  • Slik steker du koteletter


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 11:28:25