Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Koteletter

SvinKoteletter

Koteletter skjæres fra svinekammen og er egentlig ytrefilet med ben og fettrand.

Svinekoteletter

Tilberedning

Brun kotelettene først raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side.  Trekk deretter pannen vekk fra platen og legg over et lokk. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 70 °C
Gjennomstekt: 76 °C

Beregning per person

Beregn ca. 250 g svinekoteletter per person.

Alternative råvarer

I stedet for koteletter kan du bruke nakkekoteletter eller filetkoteletter.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Koteletter til raske og smakfulle middager

  • Slik steker du koteletter

  • Koteletter med vri

  • Fire ukers hverdagsmeny


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB11 21.12.2024 13:22:40