Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Røkt svinekam

SvinRøkt svinekam

Røkt svinekam er lettsaltet og røkt kotelettkam. Det er ypperlig sommermat. Røkt svinekam i skiver er sommerkoteletter. 

Denne kan deles opp i

Røkt svinekam

Tilberedning

Røkt svinekam pakkes i folie og stekes i ovn på 125 °C. 1,5 kg trenger 2-3 timers steketid.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

70 °C

Beregning per person

Beregn ca. 300 g røkt svinekam per person.


Røkt svinekam kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter

Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 21.11.2024 09:30:28