Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Sommerkoteletter

SvinSommerkoteletter

Sommerkoteletter er lettsaltet og røkt svinekam skåret til koteletter.

Sommerkoteletter

Tilberedning

Sommerkoteletter stekes på samme måte som vanlige svinekoteletter. Det vil si at kotelettene først brunes raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side.  Deretter trekker man pannen vekk fra platen, og legger et lokk over. Kotelettene skal ettersteke i ca. 5 minutter.

Beregning per person

Beregn 250 g sommerkoteletter per person.

Alternative råvarer

I stedet for sommerkoteletter kan du bruke vanlige koteletter, men de er i motsetning til sommerkotelettene ikke røkt. Du kan også bruke nakkekoteletter.


Aktuelle oppskrifter



Aktuelle artikler

  • Grillspyd med kamskjell og appelsin

    Flere muligheter på grillen

  • Sommerkoteletter med grillet hjertesalat

    Slik steker du koteletter

  • Svinekoteletter med hot kålsalat 1

    Koteletter til raske og smakfulle middager

  • Sesambiff med lun salat

    Koteletter med vri

  • Elgstek i leirgryte

    Grill er ikke bare grilling

  • Hvordan grille kyllingfilet

    Grilltider, metoder og temperaturer


Slik griller du små stykker
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:00
00:00
 

Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB14 31.03.2025 04:15:03 handleliste stengt