Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Familieribbe

SvinFamilieribbe

Familieribbe er ribbe med kotelettkam, men det meste av kotelettbenet er fjernet for at ribba skal bli flatere og lettere å steke og skjære opp. Familieribbe er tynnribbe sammen med magert kjøtt fra kotelettkammen. Steketiden er den samme som for tynnribbe.

Familieribbe

Tilberedning

Familieribbe dampes i 45 minutter på 230 °C, og stekes deretter på 200 °C i ca. 1 time og 30 minutter.

Beregning per person

Beregn 300 – 500 g familieribbe per person.

Alternative råvarer

Tynnribbe



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Ribbe - klassisk julemat

    Derfor blir svoren sprø

  • Ribbe - klassisk julemat

    Slik steker du ribbe

  • Stemningsbilde jul - ribbe alternativ 1

    Ofte stilte spørsmål om julemat

  • Ribbe - klassisk julemat

    God kvalitet på frossen ribbe

  • Ribbe på fjøl - alternativ 3

    10 spørsmål og svar om ribbe

  • Ribbe - klassisk julemat

    Hvordan beregne mat til mange?

  • Helstekt ytrefilet av svin med plommesaus

    Steke- og koketips for svinekjøtt


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB12 30.03.2025 18:41:12 handleliste stengt