Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Grillben/softbones

SvinGrillben/softbones

Soft bones er den ytterste, bruskbestandige delen av St. Loius style spareribs.

Grillben/softbones

Grillben er svineribbe skåret i ca. 2 cm tykke skiver. De kan med fordel forkokes i lettsaltet vann i ca. 1 time, før de krydres og legges på grillen. Grillben er ofte ferdigkrydret, men smaker også godt med grillsaus.

Tilberedning

Ha på grillkrydder/rub og grill grillben på indirekte varme i en times tid. Grill dem litt på direkte varme på slutten for å få en fin farge.

Beregning per person

Beregn ca. 500 g per person.

Alternative råvarer

St. Louis style spareribs og baby back spareribs er gode alternativer til grillben/soft bones.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Gassgrill kullgrill

    Hvilken grill skal jeg velge?

  • Anette Fjelleng Hansen på grilling i parken

    Bli en grillgeek!

  • Hvordan grille kyllingfilet

    Grilltider, metoder og temperaturer


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB14 30.03.2025 10:14:16 handleliste stengt