Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Lettsaltet sideflesk

SvinLettsaltet sideflesk

Lettsaltet sideflesk er sideflesk av svin som er urøkt. Det brukes blant annet til tradisjonelle retter som flesk og duppe, erter, kjøtt og flesk, raspeball, pannekaker og lapskaus.

Lettsaltet sideflesk

Tilberedning

Stek lettsaltet flesk på relativt svak varme.

Beregning per person

Hvor mye lettsaltet flesk man beregner per person varierer med hvilken rett man lager.

Alternative råvarer

I en del tilfeller kan man erstatte lettsaltet sideflesk med bacon. 


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Lys lapskaus

    Salt kjøtt

  • Bagel med brie og skinke

    Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Høstens lammegryte

    Koke- og grytekjøtt

Aktuelle filmer

Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 28.03.2025 07:43:49 handleliste stengt