Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Renskåret svinekjøtt i strimler

SvinRenskåret svinekjøtt i strimler

Renskåret svinekjøtt i strimler skjæres fra flatbiff, og er strimlet svinekjøtt av beste kvalitet. Strimlene kan brukes til raske og sunne hverdagsmiddager som for eksempel supper, gryter og wok.

Strimlet svinekjøtt

Tilberedning

Renskåret svinekjøtt i strimler freses raskt i varm panne i olje i ca. 2 minutter. I en enkel suppelapskaus eller lignende kan strimlene tilsettes direkte i retten uten at de freses først, og deretter trekke i 5-8 minutter til de er gjennomkokt.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g renskåret svinekjøtt i strimler per person.

Alternative råvarer

I stedet for renskåret svinekjøtt i strimler kan du kjøpe svin flatbiff eller svineschnitzler og strimle kjøttet selv eller velge strimlet mørbrad av svin. Dette er et bedre alternativer enn å velge strimlet svinekjøtt av bog.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer

  • Slik velger du sunt kjøtt
    0 seconds of 0 secondsVolume 90%
    Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
    00:00
    00:00
    00:00
     

Aktuelle artikler

  • Råvarer til grillspyd - streetfood

    Fem fordeler med renskåret svinekjøtt

  • Brokkolisuppe med strimlet svinekjøtt

    Slik steker du strimlet svinekjøtt

  • Wok med svinekjøtt

    Wok

  • Chili, ingefær og koriander

    Råvarer til Thailandsk matlaging

  • Egg i spicy bønnegryte

    Sunn ukesmeny

  • Thaigryte med strimlet svinekjøtt

    Lag sunne raske retter av magert svinekjøtt


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB13 29.04.2025 10:17:19 handleliste stengt