Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Svineschnitzel

SvinSvineschnitzel

Svineschnitzel er renskåret svinekjøtt, som er benfritt kjøtt med lite fett. Schnitzlene skjæres i skiver av svin flatbiff og blir gjerne banket flate. Velg gjerne svineschnitzler til sunne og raske middager!

Svineschnitzel

Tilberedning

Stek svineschnitzler i varm panne i ca. 1-2 minutt på hver side.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 70 °C
Gjennomstekt: 76 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g svineschnitzel per person.

Alternative råvarer

I stedet for å kjøpe ferdige svineschnitzler kan skjære tynne skiver av svin flatbiff selv eller dele biffer av svin ytrefilet til to skiver, slik at de blir tynnere.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Fem fordeler med renskåret svinekjøtt

  • Sunn ukesmeny

  • Sunt renskåret svinekjøtt

  • Lag sunne raske retter av magert svinekjøtt

  • Retter av svinekjøtt med asiatisk inspirasjon

  • Sunn middag for én?

  • Valg av magert kjøtt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 09:47:47