Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Produksjonskjøtt til kjøttdeig av svin

SvinProduksjonskjøtt til kjøttdeig av svin

Produksjonskjøtt til kjøttdeig av svin er en kjøttsortering med 9 % fett, og brukes som navnet sier til å lage kjøttdeig av svin.

Denne kan deles opp i

Produksjonskjøtt til kjøttdeig av svin


Produksjonskjøtt til kjøttdeig av svin kan deles opp i


Aktuelle artikler

  • Storfe deiger

    Velg riktig kjøttdeig

  • Magre kjøttdeiger

    Magre kjøttdeiger

  • Kjøttboller i tomatsaus

    Svinekjøttdeig

Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13132, server:MP-PRD-WEB15 20.02.2025 16:51:05 handleliste stengt