Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Strimlet svinekjøtt av bog

SvinStrimlet svinekjøtt av bog

Strimlet svinekjøtt av bog inneholder noe mer fett enn renskåret svinekjøtt i strimler, og egner seg derfor best til wok og lignende retter hvor kjøttet blir stekt raskt på høy temperatur.

Strimlet svinekjøtt av bog

Tilberedning

Strimlet svinekjøtt freses raskt i olje i en varm panne i ca. 2 minutter. Ikke ha for mye kjøtt i pannen, men stek heller kjøttet i flere omganger.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g strimlet svinekjøtt per person.

Alternative råvarer

Renskåret svinekjøtt i strimler (strimlet svinekjøtt fra skinke eller flatbiff)



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Slik steker du strimlet svinekjøtt

  • Wok

  • Guide for panner og gryter

  • Svinekjøtt: I butikken

  • Svinekjøtt: På kjøkkenet

  • Hva bør et hybelkjøkken inneholde?


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 22.12.2024 03:45:00