Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Svinekjake

SvinSvinekjake

Svinekjaker er skåret ut fra den kjøttfulle delen av kjakene på grisen. De er sjelden å få tak i uten å bestille det på forhånd, men i en slakterbutikk eller en dagligvareforretning med en god butikkslakter vil det ofte være mulig å bestille det på forhånd.

Svinekjake

Svinekjaker trenger lang tilberedningstid, men blir svært møre og fulle av smak når de er ferdig tilberedt.


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13132, server:MP-PRD-WEB11 20.02.2025 16:45:57 handleliste stengt