Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Syltelabber

SvinSyltelabber

Syltelabber er for mange skikkelig tradisjonsmat i julen, og en delikatesse for ordentlige matentusiaster. Syltelabber blir ofte ledsaget av sennep, rødbeter, godt flatbrød og en dram i glasset.

Syltelabber

Tilberedning

Syltelabber selges som oftest ferdig saltet og kokt. Skal du salte og koke dem selv må de som oftest bestilles.

Beregning per person

Beregn 1 syltelabb per person.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Syltelabber med tilbehør

    Den sære julematen

  • Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt 4

    Svinekjøtt: På kjøkkenet


Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB15 30.03.2025 10:14:16 handleliste stengt