Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Svinenakke

SvinSvinenakke

Svinenakke er et helt stykke fra nakken på grisen. Hel nakke blir vanligvis skåret til koteletter, men kan også benes ut til en liten stek. Benfri svinenakke er også råvaren til pulled pork, og passer ypperlig til grilling og ovnssteking.

Denne kan deles opp i

Svinenakke med ben


Svinenakke kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter

Aktuelle artikler

  • Anette Fjelleng Hansen på grilling i parken

    Bli en grillgeek!

  • Rubadubkrydret svinenakke, bredde

    Svin til grillfesten

  • Gassgrill kullgrill

    Hvilken grill skal jeg velge?

  • Guinnessbraiserte lammeskanker

    Braisering

  • Grillet lammestek

    Bruk grillen som røykovn

  • Hvordan grille kyllingfilet

    Grilltider, metoder og temperaturer


Slik griller du store stykker
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:00
00:00
 

Nyttige artikler

  • Svin indrefilet

    Skandinavisk kjøttordbok

  • Tri-tip/Cuvette/California steak

    Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

    Kniver til oppdeling av kjøtt

  • T-benstek

    Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 30.03.2025 20:50:54 handleliste stengt