Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blomkål- og potetcurry

Blomkål- og potetcurry

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss solsikkeolje
  • 1 stk. løk
  • 2 ss finrevet frisk ingefær
  • 3 båter hvitløk
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts karri
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 stk. blomkål
  • 4 stk. potet
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 ts sukker
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 155 kcal
Fett 6 g
Protein 5 g
Karbohydrater 17 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her har du en enkel, og kjempegod og akkurat passe hot vegetarisk curryrett. Curryer stammer fra Sørøst-Asia, og det finnes en uendelighet av ulike oppskrifter. De kan kalles både «tørre» og «våte», avhengig av hvor mye saus det er. Vår curry er «halvtørr».

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss solsikkeolje
  • 1 stk. løk
  • 2 ss finrevet frisk ingefær
  • 3 båter hvitløk
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts karri
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 stk. blomkål
  • 4 stk. potet
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 ts sukker
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 155 kcal
Fett 6 g
Protein 5 g
Karbohydrater 17 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kokt ris kan gjerne serveres til.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 26.12.2024 11:32:30