Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brownies

Brownies

Ingredienser

1  porsjoner
  • 6 dl sukker
  • 8 ss kakaopulver
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts salt
  • 300 g smør
  • 4 stk. egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 5380 kcal
Fett 285 g
Protein 66 g
Karbohydrater 620 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (72)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En skikkelig seig og god brownie, servert med en kopp kaffe eller et glass melk klarer vel ingen å motstå? Deilig!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 6 dl sukker
  • 8 ss kakaopulver
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts salt
  • 300 g smør
  • 4 stk. egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 5380 kcal
Fett 285 g
Protein 66 g
Karbohydrater 620 g

Slik gjør du

Du får ca. 16 kakestykker av denne browniesen.

trinn du kan merke av
Tilsett gjerne litt rålakrispulver i røren for en spennende vri på kaken. Du kan også tilsette hakkede valnøtter, sjokoladebiter, dumlekarameller eller marshmallows i røren.
Du kan også halvere oppskriften og steke kaken i en springform med 24-26 cm i diameter.
Stekeovner varierer ofte i temperatur, sjekk derfor mot slutten av steketiden, om kaken nærmer seg ferdig. Kaken skal være litt klissete og seig.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Til deg som elsker sjokoladekake

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 22.11.2024 04:54:18