Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brunostis

Brunostis

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir 8-10 kuler is

  • 1 stk. gelatinplater
  • 1 stk. vaniljestang
  • 250 g brunost
  • 2,5 dl helmelk
  • 3 dl kremfløte
  • 5 stk. eggeplomme
  • 100 g sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Hjemmelaget iskrem med smak av brunost... nam! Denne isen er fyldig, søt og smaksrik. Topp med litt flaksalt, krokan eller nøtter - eller nyt den akkurat som den er.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir 8-10 kuler is

  • 1 stk. gelatinplater
  • 1 stk. vaniljestang
  • 250 g brunost
  • 2,5 dl helmelk
  • 3 dl kremfløte
  • 5 stk. eggeplomme
  • 100 g sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du ikke iskremmaskin, kan du ha iskremblandingen rett over i en passende form. Dekk med plastfolie, og sett i fryseren minst 6 timer. Rør i isen med en slikkepott hvert 15. minutt den første timen. 

Brunostis kan også toppes med salt karamell, krokan, flaksalt, nøtter eller andre go'saker.

Brunostis

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 18:37:43