Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chick`n chips

Chick`n chips

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pose pommes frites
  • 2 dl remulade

Panering:

  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts malt pepper
  • 3 ss fransk sennep
  • 500 g strimlet kyllingfilet
  • 3 stk. egg
  • 1,5 dl hvetemel
  • 2 dl griljermel
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 864 kcal
Fett 46 g
Protein 44 g
Karbohydrater 63 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En liten twist på en klassiker. Her har vi byttet ut fisk med kylling - og droppet frityrstekingen. Enklere, like raskt og veldig, veldig godt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pose pommes frites
  • 2 dl remulade

Panering:

  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts malt pepper
  • 3 ss fransk sennep
  • 500 g strimlet kyllingfilet
  • 3 stk. egg
  • 1,5 dl hvetemel
  • 2 dl griljermel
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 864 kcal
Fett 46 g
Protein 44 g
Karbohydrater 63 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Like godt som remulade smaker det også godt med en hjemmelaget tartarsaus.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 5 smaksbomber og en guilty pleasure

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 14:45:58