Brødsmulesti
1 porsjon gir ca. 12 rundstykker
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Luftige, saftige rundstykker, med perfekt sprø skorpe til helgefrokosten? Rør sammen en eltefri deig kvelden i forveien, og du kan lage deilige, nystekte rundstykker til morgenkaffen.
Vannet trenger ikke være fingervarmt som i en vanlig gjærdeigoppskrift. Du kan bruke vann fra springen, er det veldig kaldt kan det ta litt lengre tid - og motsatt, kortere tid med godt lunktent vann. Tiden det tar å heve deigen påvirkes mer av temperaturen i rommet enn temperaturen på vannet.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.