Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Enkel asiatisk fiskegryte

Enkel asiatisk fiskegryte

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts gurkemeie
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1,5 dl kokosmelk
  • 1 stk. rød paprika
  • 0,25 kg torskefilet eller annen hvit fisk
  • 0,25 kg laks eller ørretfilet
  • 100 g sukkererter
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 stk. lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 376 kcal
Fett 24 g
Protein 27 g
Karbohydrater 11 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du glad i curry er denne raske og gode hverdagsgryten med fisk midt i blinken! Hvor hot du vil ha den, justerer du selv. Gurkemeie gir ekstra sting og en nydelig gyllen farge på sausen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts gurkemeie
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1,5 dl kokosmelk
  • 1 stk. rød paprika
  • 0,25 kg torskefilet eller annen hvit fisk
  • 0,25 kg laks eller ørretfilet
  • 100 g sukkererter
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 stk. lime

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gryten med quinoa, kokte byggryn eller ris.

Bruk denne gryten som en basis og lek deg med smaker! Med litt revet ingefær, sitrongress og fiskesaus får du et helt nytt smaksbilde. Litt malt spisskummen og koriander tar deg i en helt annen retning, og soyasaus og sesamolje styrer deg til enda en ny havn. Bruk det du har tilgang på av fisk og skalldyr – her er det et hav av muligheter!

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11021, server:MP-PRD-WEB14 01.09.2024 04:14:02