Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Det er lite som slår hjemmelaget eplesyltetøy, og best smak blir det med norske epler! Her får du et lunt eplesyltetøy med smak av kanel på under en halvtime. Perfekt som pålegg, tilbehør til ost og til desserter.
Eplesyltetøy smaker nydelig på nystekt brød, vafler eller som tilbehør til ost og kjeks.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.